Εταιρικό Προφίλ

 Με παράδοση από το 1976 η εταιρεία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ είναι κορυφαία στην κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου που συνδυάζουν την ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία.

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ιδρύθηκε το 1976 με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου που καλύπτουν τις ανάγκες κατοικιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κ.ά. Στην διάρκεια της δραστηριοποίησής της στο χώρο του μπάνιου η επιχείρηση κατέχει αξιόλογη και αξιόπιστη παρουσία στην αγορά, διευρύνοντας την γκάμα της με νέα μοντέλα σύγχρονων προδιαγραφών και με συχνή βελτίωση των ήδη υπαρχόντων, παρέχοντας στους πελάτες σέρβις και λύσεις για οποιοδήποτε εξειδικευμένο πρόβλημά τους.

Τα τελευταία χρόνια με την είσοδο του ανοξείδωτου ατσαλιού στις μοντέρνες κατασκευές η επιχείρηση προχώρισε εκτός από τις ολοκληρωμένες σειρές της σε Αξεσουάρ μπάνιου και κρατήματα για ΑΜΕΑ, στην παραγωγή διαφορων μεταλλικών κατασκευών οπως κουπαστές,κάγκελα μπαλκονιών , κάγκελα για πισίνες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και 316 σε μιά καλαίσθητη ποικιλία σχεδίων.

Η ευελιξία και η συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης που σε συνδυασμό με λογικές τιμές την καθιστούν ένα υπεύθυνο,σύγχρονο συνεργάτη για τις μικρότερες αλλά και τις μεγαλύτερες σε μέγεθος συνεργασίες.